Over Retail

Klaar voor de Retail van de toekomst. Digitalisering, internationalisering en vergrijzing: de retail sector staat voor grote uitdagingen. Mensen shoppen steeds vaker online, maar ook fysieke winkels blijven waardevol.

Als je als retailer on- en offline verkoopt, is beleving belangrijker dan ooit. Als bedrijf kun je niet anders dan daarop inspelen. Dat vraagt om goede marketing, service en gastvrijheid, én dus om nieuwe vaardigheden. Gelukkig zijn er opleidingen om medewerkers gericht bij- of om te scholen, zodat zij klaar zijn voor de klant van de toekomst.

Retail

Voordelen

Jij wil als retailer succesvol zijn. Zorgen voor tevreden klanten en de gewenste winst behalen. Dan is
het belangrijk dat jouw organisatie en medewerkers meegroeien met veranderingen. Wil je aan de slag met de ontwikkeling van medewerkers? Op welk vlak jij als bedrijf ook wil groeien, wij bieden de opleiding die daarbij past. Denk aan losse trainingen, bedrijfsopleidingen, maatwerkopleidingen en
incompany trajecten. En dat op ieder vakgebied. Dus zit jij met een vraagstuk? Dan ben je bij ons op de juiste plek. We luisteren met aandacht naar jouw verhaal en uitdaging. En natuurlijk verzorgen we met alle plezier de gewenste opleiding, training of cursus.

Resultaat

Opleidingen die bij jouw organisatie passen

Opleiding, cursus of training

Opleiding, cursus of training

Een mbo-opleiding, cursus of training: samen halen we het maximale uit jouw medewerkers én organisatie.

Bedrijfsscholing

Bedrijfsscholing

Bijscholen of omscholen? Dankzij het brede aanbod is er voor iedere medewerker een passend scholingstraject.

Opleiding op maat

Opleiding op maat

Goede scholing en de juiste competenties zijn essentieel. Met onze maatwerkopleidingen leren medewerkers alles wat ze in hun werkzaamheden nodig hebben.

Incompany traject

Incompany traject

Bij jou op locatie trainen met een eigen groep? Dat kan! Jij bepaalt de plek, de tijden en de groepssamenstelling, wij verzorgen de inhoud.

Blended learning

Blended learning

Online leren via e-learning of klassikaal lessen volgen? Bij ons kun je kiezen voor een mix, waarbij je zelf de studievorm bepaalt.

Theoretisch en praktijkonderwijs

Theoretisch en praktijkonderwijs

Wil je in jouw organisatie aan de slag met theoretisch onderwijs of met een praktijkgerichte opleiding? Alles is mogelijk. Jij kiest.

Case

Ellen van Berne, HR-officer Vos Logistics | Vos Logistics
“Het gaf deelnemers een goed gevoel dat Vos Logistics in hen wilde investeren en ze voelde zich zo veel meer onderdeel van de organisatie.“
Bekijk case

Waar we trots op zijn

Specialisme in mbo-onderwijs

Specialisme in mbo-onderwijs

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid

Ervaring in maatwerk trajecten

Ervaring in maatwerk trajecten

Landelijk en regionaal

Landelijk en regionaal

Ervaring en kennis in opleiden

Ervaring en kennis in opleiden

Praktijkruimtes

Praktijkruimtes