Over ons

Dit zijn wij.

Onze missie? Zorgen voor een arbeidsmarkt die in balans is. Zodat bedrijven werknemers in huis hebben met de juiste kwaliteiten. En medewerkers vol vertrouwen en met plezier aan hun werkdag beginnen, omdat ze beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Iedere dag weer. Hoe snel de wereld ook verandert.

Hoe we dat samen voor elkaar kunnen krijgen? Door een leven lang te blijven leren. Daar geloven wij in. Met onze mbo-opleidingen, trainingen of cursussen zetten we mensen in hun kracht en versterken we organisaties. Zo zorgen we dat op de arbeidsmarkt vraag en aanbod naadloos op elkaar aansluiten.

Accountmanagers KW1C Bedrijfsopleidingen

Duurzame beroepsbevolking

Mensen zo lang en gezond mogelijk laten werken: dat is ‘duurzame inzetbaarheid’. Een actueel thema, waaraan wij graag ons steentje bijdragen. Hoe we dat doen? Door leren te stimuleren en mensen op te leiden en te trainen. Met praktische en theoretische bedrijfsopleidingen: individueel, op maat of incompany als team. Ons aanbod is altijd afgestemd op de organisatiebehoefte. Zo zorgen we ervoor dat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen, de juiste vaardigheden hebben en klaar zijn voor de toekomst.

Regionaal betrokken

We doen het samen

Ons team