Over deze opleiding

Wil jij jouw horecamedewerkers praktische vaardigheden leren die nodig zijn om het ‘hands on’ keukenwerk (beter) te kunnen uitvoeren?

Begrijpelijk, want de vraag naar goed opgeleide koks is groter dan ooit. Tijdens deze opleiding leren deelnemers in 12 weken onder andere hoe je een goede voorbereiding in de keuken maakt en hoe je gerechten bereidt en afwerkt. Deelnemers sluiten de opleiding af met een praktijkexamen en ontvangen een erkend mbo-certificaat.

Aanmelden
horeca koken

De inhoud

Jouw medewerkers gaan tijdens deze opleiding vooral aan de slag met de praktijk, maar krijgen ook ondersteunende theorie. Alle lessen vinden plaats in de moderne keuken van het Koning Willem I College. Dit, en nog veel meer, leren de deelnemers:

  • een goede voorbereiding maken in de keuken (mise-en-place)
  • gerechten en componenten bereiden
  • gerechten afwerken voor uitgifte
  • werkruimtes, gereedschappen en machines schoonhouden volgens de HACCP-standaard
  • producten ontvangen, controleren en opslaan

Voor wie is deze opleiding?

Het resultaat

Opleidingsinformatie

Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Diplomering: Certificaat
Vakgebied: Horeca
Leervorm:

Opleiding

Vooropleiding:

Minimaal mbo-opleiding niveau 1 of relevante keukenervaring.

Startdatum:

In overleg.

Leslocatie:

Op locatie van de Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.

Kosten:

€1.650,- per persoon. Minimale groepsgrootte is 8 personen, maximale aantal is 12 personen.

Dag/avond:

Dagdelen zijn in overleg.

Duur:

De opleiding Koken in de horeca duurt 12 weken.

Toetsing:

Deelnemers ronden de opleiding af met een erkend mbo-certificaat C0021 ‘Koken in de horeca’

Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Diplomering: Certificaat
Vakgebied: Horeca
Leervorm:

Opleiding

Vooropleiding:

Minimaal mbo-opleiding niveau 1 of relevante keukenervaring.

Startdatum:

In overleg.

Leslocatie:

Op locatie van de Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.

Kosten:

€1.650,- per persoon. Minimale groepsgrootte is 8 personen, maximale aantal is 12 personen.

Dag/avond:

Dagdelen zijn in overleg.

Duur:

De opleiding Koken in de horeca duurt 12 weken.

Toetsing:

Deelnemers ronden de opleiding af met een erkend mbo-certificaat C0021 ‘Koken in de horeca’

Loes Potma, Learning & development manager bij Vitam | Vitam
“Wij zijn in Nederland de enige cateraar die deze waardevolle opleidingsconstructie heeft en daar zijn we trots op. Wij hopen deze samenwerking nog vele jaren voor te zetten.“
Bekijk case

Neem contact op voor meer informatie of bij interesse

  • Vragen

Zie voor meer informatie over de omgang met persoonsgegevens door het KW1C onze privacy- en cookieverklaring.

Aanmelden als deelnemer?

Wil je zelf deze opleiding volgen? Ook als individuele deelnemer ben je welkom om onze opleidingen te volgen. Vul het formulier in of bel naar 073 – 624 99 72