Over horeca

We zien het overal om ons heen: de horeca heeft een flink tekort aan personeel. Daarnaast veranderen de wensen van gasten. Mensen letten meer op hun voeding. Denk aan biologische ingrediënten, vegetarische gerechten of intoleranties zoals gluten en noten. Dit vraagt om een andere werkwijze van de kok, maar ook in de bediening.

Wil jij mensen omscholen zodat zij in de horeca aan de slag kunnen of jouw personeel nóg beter maken? Met onze opleidingen kies je voor duurzame inzetbaarheid en maak je jouw team compleet.

Opleidingen
Vakgebied Horeca

Voordelen

Met de juiste bijscholing of omscholing stomen we jouw horecazaak klaar voor de toekomst. Wij hebben een breed aanbod voor de keukenbrigade en de bediening. We begrijpen dat jullie op horecatijden werken, daarom is ons onderwijs flexibel. Je kiest uit verschillende dagdelen, en uit online of offline. Vakmensen uit de praktijk staan klaar om jouw team alle kneepjes van het vak te leren. Of je nu kiest voor losse trainingen, cursussen, bedrijfsopleidingen, maatwerk of incompany trajecten: we hebben alle juiste ingrediënten in huis om voor jou het ideale menu te serveren.

Resultaat

Opleidingen die bij jouw organisatie passen

Opleiding, cursus of training

Opleiding, cursus of training

Een mbo-opleiding, cursus of training: samen halen we het maximale uit jouw medewerkers én organisatie.

Bedrijfsscholing

Bedrijfsscholing

Bijscholen of omscholen? Dankzij het brede aanbod is er voor iedere medewerker een passend scholingstraject.

Opleiding op maat

Opleiding op maat

Goede scholing en de juiste competenties zijn essentieel. Met onze maatwerkopleidingen leren medewerkers alles wat ze in hun werkzaamheden nodig hebben.

Incompany traject

Incompany traject

Bij jou op locatie trainen met een eigen groep? Dat kan! Jij bepaalt de plek, de tijden en de groepssamenstelling, wij verzorgen de inhoud.

Blended learning

Blended learning

Online leren via e-learning of klassikaal lessen volgen? Bij ons kun je kiezen voor een mix, waarbij je zelf de studievorm bepaalt.

Theoretisch en praktijkonderwijs

Theoretisch en praktijkonderwijs

Wil je in jouw organisatie aan de slag met theoretisch onderwijs of met een praktijkgerichte opleiding? Alles is mogelijk. Jij kiest.

Case

Loes Potma, Learning & development manager bij Vitam | Vitam
“Wij zijn in Nederland de enige cateraar die deze waardevolle opleidingsconstructie heeft en daar zijn we trots op. Wij hopen deze samenwerking nog vele jaren voor te zetten.“
Bekijk case

Waar we trots op zijn

Specialisme in mbo-onderwijs

Specialisme in mbo-onderwijs

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid

Ervaring in maatwerk trajecten

Ervaring in maatwerk trajecten

Landelijk en regionaal

Landelijk en regionaal

Ervaring en kennis in opleiden

Ervaring en kennis in opleiden

Praktijkruimtes

Praktijkruimtes

Opleidingen in het vakgebied

Filter op